Challenge

Igår kväll satt jag och pysslade ihop en liten nedräknings almanacka, med 30 dagar då jag ska utmana mig själv och jag hoppas ni är med mig på detta. Det är enklare och roligare att göra det ihop!
Utmaningen bygger på att man utifrån sig själv ska punkta upp den eller de sakerna som man upplever är ens dåliga vanor! Det kan vara en sak och det kan vara tio. Men det bör inte vara fler, försök fokusera på de grova och de som faktiskt kan vara dåliga för din vardag. Jag kommer att lista upp fler saker och försöka vara mitt bästa jag!
När en dag har gått bockar jag den i min almanacka, det blir så tydligt när man har den på väggen och man hela tiden påminns om det. Och nu vet ni om det, så skulle jag misslyckas måste jag skriva de här och det är en sak jag inte vill behöva göra! Jag är taggad och det hoppas jag ni är också.Som sagt, välj saker som är laster för dig själv. Inte utifrån vad någon annan tycker eller önskar!
Dina dåliga vanor kan lika väl vara att inte tvätta bort sminket på kvällen eller att hoppa över frukost. Du kanske inte diskar innan diskhon är full eller äter ute varje dag. Alla har vi saker vi kan göra bättre men alla har också olika saker som vi vill eller behöver jobba på, jag kan inte välja åt er vad ni ska göra men jag kan säga att ni ska välja minst en sak och vara med mig på utmaningen!

Vad vill ni utmana er själva med??

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Älskar utmaningar!! nouw.com/alicemalmstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229