Celsius Dragonfruit

Provade den ena av de nya smakerna från Celsius idag, Dragonfruit. Kan vi bara börja med att berömma den för hur fin den är!! Älskar förpackningen. Har dock hört så många olika omdömen och mest som inte tyck om den, efter att ha kolla runt på instagram lite och när jag kommer till gymmet i morse så fick jag direkt höra "den är inte god". Men man måste ju alltid smaka, så är jag upplärd som liten. Men det är ju alltid kul med nyheter.

Jag kanske inte är den allra mest kräsna personen utan jag tycker många är goda och lika så denna. Förstår inte vad det är folk hatar på den så om, jag gillade den. Men hörde att en tyckte den smakade för mycket te, inget jag störde mig på men Celsius smakar ju lite grönt te, men det gillar jag! Jag tyckte om den och kommer absolut kunna köpa den igen. 8 av 10!

Grönsaker och melon till kvällens tacos! Mums, min kärlek till majs är på riktigt.

Jag och Märta tog en lite längre promenad i eftermiddag innan jag skulle iväg på gymnastik. Efter träning blev det som sagt tacos och annars bara sitta vid datorn, pilla med mobilen och så. Men nu ska vi ut sista promenaden, sen ett kvällsmål med några riskakor med massa kalkon på, innan det är dags att sova.

Sån sjuk bestlutsångest för vad jag ska träna imorgon! Väldigt sugen på att köra ben men vet också att jag antagligen är mer trött i benen så risken att passet blir halvbra är då större och det suger verkligen, speciellt när ben är en favorit, då vill man kunna köra på och köra slut på sig! En sak som talar för ben är att jag har haft lite känningar i min handled idag och den påverkas allra mest på ett bröstpass, men bröst är också roligt.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhh! Har inte testat drakfrukten, men testade apelsin/granatäpple igår och de var verkligen såå god. Rekommenderar verkligen!! =) Kramnouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229