Bröst och nocco?

Godmorgon gott folk. Trots att jag inte sovit klart och är sjukt trött så klev jag upp med inställningen att åka till gymmet tidigt och kunna sova efter det sen! Nu är frågan om jag vågar sänka en nocco eller om den får mig att var vaken hela dagen. Risken man får ta kanske. Har i alla fall tänkt köra bröst och rygg idag. Sen ska jag njuta av denna lediga dagen. Än så länge ser det soligt ut men vi får se vad som händer. Men kanske håller de i sig så man kan sola lite eller ta en nap ute i solen. Så så skönt!
Nej nu ska jag i alla fall ladda upp för träning. Kliva i kläderna och rulla ner om en stund. Känner dock hur jag hade behövt lite mer sömn men det är bara att rycka upp sig och tagga till!
Vill ni ha dagens pass sen? Ännu har jag inte planerat de så det får bli efter gymmet. Hoppas ni får en fantastisk dag allihopa!

Haha ja, man kan ju inte hjälpa att man dömmer vissa kunder efter vad de köper. Ibland är de bara så tydligt och uppenbart att det knappast kan vara på något annat sätt. Det är ju bara kul och inget illa ment. Snarare att man är avundsjuk i så fall haha!

Jag förstår inte mina jobbbrallor. Alltså jag som inte ens är liten har sånna problem med att de är enorma i midjan. Igår fick jag i alla fall med mig skärp. Glömde de häromdagen och det kan jag lova va lite sådär!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229