BEST OF 2017

Här kommer en lista och bilder med alla mina höjdpunkter under året! Snart firar vi in ett nytt år och jag har nog aldrig varit så taggad. Inte på nyår för det brukar aldrig bli speciellt roligt men på att det är ett nytt år, nytt kapitel i livet och jag ska bli ett bättre jag och Ja, de säger väl alla. Men nu är det dags för mig att ändra mig. Det kommer fler inlägg om mitt nya år och önskemål, tankar och mål med de nya året. Läs också mitt tidigare inlägg med mål för 2018, samt nyårslöften.

Best of...

Januari
Bästa med januari och även de mest nervösa var nog att jag då började min praktik. Jag pluggade då till snickare och från januari till juni så var jag ute på ett snickareföretag och praktiserade. Bland de mest lärorika jag har gjort. Tar med mig så mycket av de i livet idag och är så tacksam över den chansen jag fick.
Februari

Detta måste jag nog säga var en ganska händelselös månad. Jag hade min praktik och jag gjorde min träning. Slutet av februari var det ganska mycket som bara kändes dåligt och jag mådde inte så bra dessutom. Så det som var bra med februari månad var nog att träningen gick ganska bra och träningen var de som fick mig att må bättre och att vara gladare.

Mars
Även över i mars fortsatte en ganska tung period men med många saker som är roliga att se tillbaka till ändå. Dels träningen, tävling med mina gymnaster, gymnastikträning med min systerdotter och även en tjejkväll där. Kan se både de roliga och de jobbiga under denna månaden.
April
En sak jag minns ifrån april är att jag då fick en vän för livet. Träffade Andreas för fösta gången genom jobb och vi har blivit så bra vänner. Pratar om allt och de är han jag ringer så fort de är något eller jag bara måste prata med någon.
Maj
I maj provade jag för första gången pole dance och det har jag faktiskt med i mina mål inför 2018. Pole dance borde dock alla prova! Det är otroligt kul, jobbigt, slitigt och gör ont haha.
Juni

Bästa minnet ifrån juni är midsommar! Vi körde en spontan fest som vi drog ihop dagen innan och det var verkligen hur kul som helst. Fest hela natten med hela gänget, helt galet va de.

Juli
I juli hade jag två underbara dagar med min bästa vän Lynn och övernattning i hennes lägenhet. Enkelt och mysigt! De måste vi göra igen.
Augusti
I augusti fyllde min underbara far 60 år! Vi firade med hela familjen ute på ett matställe. Mysig kväll och jag tror alla var väldigt nöjda.
September
Jag påbörjade min utbildning till kost och träningskonsult här. Ett val som varit så rätt för mig oavsett. Träningen är de som gör mig glad och att öka kunskapen inom de är så så roligt och jag gillar att kunna utvecklas.
Oktober
Oktober=stress!! Hade så otroligt mycket i skolan under denna perioden och det var väldigt påfrestande, stressande och jobbigt. Men en gott minne efter detta var att jag faktiskt klarade mina två examinationer och blev färdig licensierad personlig tränare. Så häftigt att faktiskt kunna säga de, jag klarade de.
November
Bästa med november var när vi åkte till Lund för att kolla på Nordiska Mästerskapen i truppgymnastik! Sån sjukt go stämning som inte mycket kan slå. Det var riktigt kul och häftigt att se hur gymnastiken hela tiden fortsätter att utvecklas.
December

Bästa med hela december måste nog vara att en stor tyngd kan lyftas från mina axlar. Jag har äntligen fått hem min licens som kost och träningskonsult. Otroligt skönt att ha klarat av de.

Vill också passa på att önska er ett gott nytt år! Är så glad och tacksam för att du läser det jag skriver och hoppas du vill fortsätta följa mig under kommande år. Under nästa år kommer de fler nyheter och massa roligt och även jobbigt. Hoppas på att växa ytterligare och kunna ge er mer av mig!
Det är kul att ni uppskattar bloggen och jag blir så glad av era snälla kommentarer. Önskar ni mer av något särskilt under kommande år, lämna en kommentar.

TACK för i år!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229