Benen vek sig

Redan på kvällen igår kände jag hur rumpan började få smått träningsvärk och när jag sen skulle springa på gymnastiken så vek sig benen nästan under mig. Vet inte hur smart det är att köra ben innan man ska iväg på gymnastikträning. Men fick ändå till en helt okej träning och hade roligt tillsammans med de andra men sen vart jag helt slut efteråt. Kände mig verkligen helt färdig och utmattad. Så efter blev det bara att släng i sig ett sista mål innan man kunde förbereda sig för sängen och somna ganska snart. Skönt att få sova äntligen. Och att somna och längta efter frukostgröten på morgonen. Alltså wow, bästa stunden på dagen just nu!
Nu ska jag iväg till gymmet för att träna axlar och armar lite kvickt. Kommer bli tufft, segt men säkert också jävligt bra och roligt! Måste ha positiva tankar haha.
Efter gymmet ska jag åka och fylla på mina fransar och jag längtar så mycket efter de. Just nu ser de rent av förjävliga ut så det är ju den bästa känslan när de är helt nygjorda sen. Så kan jag åka till jobbet och se bra ut med nya fransar! Wiiiie!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229