Ben utan böj

Godmorgon du fina som läser detta. Gårdagen blev inte alls som jag tänkt mig. Förmiddagen gick sakta förbi och sen fick jag ett trött meddelande och sen blev det gymmet på egen hand. Ja fick inte med mig mitt sällskap utan fick köra ett eget klent bröstpass på eftermiddagen. Såg en sån sjukt snygg kille på gymmet dessutom. Om någon kan säga mig vem de är så ska jag försöka sluta glo så värst på gymmet.
Men fick ändå till ett helt okej pass. Avslutade passet med tjugo minuter på trappan. Behövde dröja ut tiden lite eftersom jag skulle direkt till gymnastiken och det var ett bra tag tills de började. Men fördrev tiden på gymmet och åkte genomblöt till gymnastiken.
Avslutade träningen där innan jag åkte hem och åt middag. Lite snacks på de och sen var det läggdags.

Nu har jag precis vaknat och det första på schemat är frukost såklart. Behöver min energi. Andra saken på schemat är att åka till gymmet och träna. Idag blir det underkropp. Antagligen inga knäböj eftersom mitt knä är lite ur balans men det hade vart väldigt kul. Ska känna på de idag, mitt knä känns ändå betydligt bättre.

Dessutom börjat rosta brödet till mina mackor och det blir dunder. Dessutom får de lite form så man slipper spilla lika mycket.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229