Ben och bus innan mys

Fick till ett riktigt roligt och bra benpass idag. Kunde köra de mesta idag med knäet och det kändes bra! Började passet med knäböj med fri stång. Alltså jag kunde inte låta bli att bara le under första setet för jag var så lycklig att det gick och att det inte gjorde ont. Alltså ni förstår inte hur mycket jag saknar de. Inte kört sedan januari så det var super kul att få köra äntligen.

Efter ett lyckat pass cyklade jag hemåt med skakiga ben. Känner att det kommer kännas imorgon eftersom det är så ovant nu! Detta blev dagens dunder lunch och det var så gott! Åt en paprika till detta också.
Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit en sväng hos syrran och barnen. Busat lite med vildarna och nu satt de fint med lite mellis. Funderar på att ta en nap men får se hur det blir med de. Kanske en stund, som vi alla vet blir en timme. Men ska träffa en kompis lite senare och vill inte vara helt utmattad då haha.

Dagens flås: utfall
Dagens favorit: knäböj
Dagens svid/sug: vadpress sittande

Körde 3x20 utfall /ben. Blev så otroligt andfådd.

Favoriten idag var knäböjen. Eftersom det var så längesen jag körde de och det verkligen varit en favorit för mig.

Avslutade benen med vader. Sittande vadpress blev det idag och jag nästan kallsvettas när jag kört många. Det svider och krampar i vaderna och jag kan inte bestämma mig om det är skönt eller bara en hemsk känsla!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229