Bästa med sommaren

Likt som inlägget jag gjorde förra veckan med saker som inte är så bra med sommaren och värmen så ska jag idag bara lite mer positiv. Allt bra som sommaren faktiskt har att komma med, ja nu punktar jag de sakerna jag älskar med sommaren och värmen.
 • Sol och värme
  Ja det går ju inte att snacka bort att vi inte direkt får för mycket sol och värme i Sverige på ett år. Så när väl sommaren kommer och drar med sig lite sol och värme så kan man njuta ordentligt.
 • Tunna kläder
  Med värmen kommer ju det bästa med att hänga bort vinterjackan. När man inte behöver tänka på att matcha lager på lager. Man kan enkelt bara ta på sig ett par shorts och en t-shirt och bara rocka!
 • Sommarkvällar
  Dessa ljumna kvällarna när himlen är alldeles orange och luften är skön och det blivit lite svalare. Detta är helt underbart och jag njuter av dessa stunderna varje gång.
 • Frukt och grönt
  Att man blir så sugen på en massa fräsch frukt och grönsaker det gillar jag. Sommaren är säsongen när det börjar skördas svenskt frukt och grönt och det är ju så fantastiskt gott. Säsongens frukt är min favorit alla dagar i veckan.
 • Promenader
  Det är fantastiskt skönt att kunna gå ut en promenad i det härliga vädret. Allra helst på morgonen eller kvällen är det skönt när det inte är den allra mest gassande värmen.
 • Lättklätt
  Vi kan nog ändå vara överens om att det är ganska härligt med att folk är bruna, snygga och har lättare mindre kläder på sig! Allt blir så härligt och så är det som att folk kommer ut från sina hem och helt plötsligt är gatorna fulla med människor.
 • Folk är glada
  Och med det följer ju även att folk kommer ut, lapar lite d vitamin, skrattar, är glada, pratar med varandra och bara har en underbar tid!

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229