Barebells och hårinpackning

Efter jag ätit i morse så cyklade jag ner till stan och hämtade hem min hund. Vi gick en promenad runt fästningen innan vi cyklade hem och mot slutet av promenaden och när vi skulle börja cykla kom värsta ösregnet så vi vart blöta när vi kom hem! Jag hade som tur var regnkappan på mig så klarade mig lindrigt men Märta vart ganska dränkt haha.
Nu har jag precis pluggat. Kollat igenom filmer som jag ska jobba med eller ha som hjälp för förstudier när jag gör en hållningsanalys. Även gått igenom några instuderingsfrågor som jag tänkte föra in i datorn!

Men nu först ska jag gå in i duschen igen, satte i en hårinpackning och ska skölja ut den nu. Sen har jag plockat fram en Barebells Caramel cashew, så efter duschen blir det lite plugg och mellis innan jag ska börja sminka mig och så.
Ikväll ska jag ut och käka hamburgare och pommes!! MM, ska bli så gott!! Träffade en kompis på gymmet som varit på resturangen, som är relativt ny förresten, och han sa att det var jättegod mat så förväntningarna är höga.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229