Barebells mandelbar - nejtack

Fick köpt in dessa tre igår som allra snabbast innan jag åkte iväg och hade myskväll med en kompis. Kollade på vår serie och käkade innan jag rullade hemåt igen. Bra kväll och riktigt mysigt. I bilen påväg hem kände jag att jag behövde något i magen, så tog en barebells mandel bar. Provade den förra veckan och tyckte den va god, så började äta och inser snart att den inte smakar mandel utan mandelmassa!! Vilket är en jävla skillnad. Älskar mandel men gillar inte mandelmassa. Så konstigt men eftersom jag gillade den sist. Men jag fick verkligen inte ner den. Åt kanske halva och sen åt jag upp nötterna och kolan som låt ovanpå, de va däremot dunder! Men men, nog om de.
Nu har jag precis vaknat och ska äta frukost men jag vet inte vad. Pannkakor kanske haha. Insåg nämligen igår kväll att mina ägg är slut och jag har inte ens kommit ihåg att köpa nya. Men pannkakor känns som en god idé. Annars kanske en matlåda för enkelhetens skull. Vi får se!
Sen ska jag i alla fall prova den nya drycken från njie och jag börjar med jordgubb och ananas, den gröna. Har högst förhoppningar på den så låt den va fin!

Två tips! Kolla den serien, vi är redan på säsong två, vi kör riktigt marathon, superbra. Sen måste ni även testa pepsi max lime! Den kan nästan slå originalet. Hade velat smaka båda samtidigt. Men ah, den var riktigt god så testa testa!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229