Ballongmage och Home sweet home!

Jävlar va skönt det är att komma hem vissa dagar alltså. Igår var en sån dag. Så skönt att komma hem och veta att man har en ledig vecka framför sig.
Idag vakna man av solens ljus men ack så trött jag var. Men ska försöka vakna i tid varje dag ändå så jag kan hinna träna och ändå hitta på något roligt under dagen.
Solen skiner så kanske kan de bli stranden. Känner mig dock helt uppblåst. Körde cheatday igår och inte nog med att jag åt godis på kvällen. Men på jobbet hade jag ingen mat med mig så tog en fralla på jobbet. Men fick ont i magen direkt efteråt eftersom det inte var glutenfritt. Typiskt. Så hade ont i magen hela kvällen igår och lite idag men främst att jag känner mig svullen. Men men det ger sig. Får stå mitt kast och kämpa vidare.

Tänkte i alla fall jag skulle börja denna dagen med att åka till gymmet. Köra igenom ben i alla fall. Kanske lite armar eller axlar också. Minns inte vad som var längst sedan sist så ska kolla i min iPad på schemat och bestämma utifrån de. Men nu måste jag ta mig upp och kliva i kläderna. En riktigt så seg dag idag! Men första dagen på ledig vecka är det kanske så de ska vara.

Vakna med ballongmage och hela djurparken! Inte så kul och helt underbart samtidigt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229