Återbesök imorgon

En ny dag instängd i hemmet. Nej egentligen inte men när ens enda färdmedel är kryckorna så känns det verkligen som att man inte kan hitta på något.
Kan inte ens ta mig till gymmet idag då jag inte har någon bil. Så det blir de första jag ska fråga sjukgymnasten imorgon, om jag kan börja cykla. Det är en sån frihet för mig att kunna åka i alla fall till gymmet som jag älskar så mycket istället för att bara ligga hemma. Blir så sjukt deprimerad av att ligga hemma, känner mig så sjukt ensam.

Så ja, idag kommer de inte hända mycket, eventuellt träffa en kompis ikväll men annars bara ta de lugnt nu i eftermiddag. Fick storstädat mitt rum denna förmiddag. Eller jag hade ju rensat ut hela garderoben så hela golvet var fullt med grejer. Men nu fick jag ett ryck och plockade upp allt. Även bytt lakan så det blev ett helt annat lugn här nu.
Imorgon ska jag alltså tillbaka till sjukgymnasten för uppföljning av knäet. Hoppas på bra besked!

Sen väntar efter denna lediga vecka jobb hela helgen. Lika bra de kanske. Om inte sjukgymnasten säger imorgon att knäet är paj och jag inte borde jobba. Men vet ni vad. Det behöver jag inte fundera över nu. Berättar för er efter besöket på vårdcentralen imorgon hur de har gått. Men nu kikar jag på film och ska vila innan eftermiddagspromenad med Märta och gå för att posta en beställning från min instagram! Kul, hoppas de kommer till bra användning hos Felicia.

Tacos med extra creme freich idag, mums hihi.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229