Åt massa choklad och godis...

Jag drömmer så mycket konstigt på nätterna så trots att jag sov nio timmar i natt så kände jag mig helt slut när jag vaknade. Drömde att jag åt godis och sådär, så vaknade och mådde dålig och hade dåligt samvete trots att det inte var sant.
Hade i drömmen då, typ 27 marabou chokladkakor hemma. Åt dessutom en daim med smak av pepparkaka, alltså hur gott!! Var tvungen att tipsa marabou om de och hoppas att de tillverkar de haha. Pepparkakskrydda funkar till allt. Ska nog prova ha de i min Morgongröt! Tror de kan bli dunder, tycker ju att mitt proteinpulver smakar lite juligt och som chailatte. Så tror de kommer passa.

Men hur som helst, jag har hunnit köra ett pass på gymmet nu på förmiddagen. Hade en pensionär på gymmet som sa när Henke gick från gymmet, ”nu kan du koncentrera dig” haha. Ja det är så sant. Blir lätt så när jag är ledig hela dagen, inte har bråttom hem till något och jag vet att Henke ska åka till jobbet. Vi ses liksom typ en halvtimme på gymmet på morgonen om jag är där tidigt. Då brukar jag lägga den stunden på att bara sitta och prata med han tills han ska gå. Sen drar jag igång min träning efter att han gått! Det blir en annan sak om båda är lediga för då kan man träna effektivt samtidigt eller ihop och sen har man dagen på sig att umgås!

Favoritövningen från dagens pass var bänkpress! Denna klassiker men jag kör så sällan bröst nu mera så det är så kul varje gång jag gör de. Kom upp på 60kg och provade några pressar, kändes helt okej. Favoriten för axlar som jag även körde idag blev även där en klassiker, axelpress sittande med hantlar. Satte dessutom inte stolen på högsta med ryggstödet utan lät den luta en plupp och det kändes så bra. Körde även en lättare vikt så jag orkade lite fler idag, kanske var därför de kändes bättre också haha. Lura psyket!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229