Årets första pass

Precis ätit lunch efter årets första pass på gymmet. Mådde lite halv kasst när jag vaknade och kände mig inte helt på topp, men jag ville åka och träna och försöka, en lugn start på årets träning. Kan inte påstå att träningen var klockren men det gick ändå bra och efteråt kände jag mig mycket piggare och friskare så det känns underbart.

Idag började årsplanen för 2018 inom träningen och det startar med grundträning en period. Vilket betyder fokus på tekniken och jag börjar med att lägga mig på låg vikt och höga reps. Så närmaste tiden kommer jag köra på med 20 repetitioner på varje övning. Jag kan efter dagens pass säga att det verkligen suger i musklerna och att jag typ hade kramp i bröstmusklerna idag när jag bänkade haha. Men jag gillar det och ser fram emot ett bra träningsår. Hoppas på att hålla mig frisk och kunna träna efter planen. Det räcker att det fallerar en vecka och så får man planera om hela året typ haha.

'Men nu har jag ätit lax och nudlar till lunch. Riktigt gott var det även om jag mådde lite illa när jag började äta. Men jag kände ändå att maten var god och det uppskattar man ju haha. Tar det lite lugnt nu men tänkte om en stund innan solen går ner ta en ordentlig promenad med hunden. Det är riktigt vårväder ute med sol och blå himmel så det känns underbart. Ska bli skönt att ta en promenad.

Årets första pass:

Plan bänkpress med skivstång 3x20

Cabelflyes underifrån 3x20
Ovanifrån 3x20

Lutad bänkpress med hantlar 3x20

Hantelflyes 3x20


Press från panna 3x20

Bicepscurl med stång 3x20

Triceps press i maskin 3x20

Biceps curl med stöd 3x20

Att känna sig halvkrallig när man åker till gymmet och ändå ta sig igenom detta passet och sen må bättre efteråt så känns det fantastiskt. Förespråkar verkligen att träning kan hjälpa en så mycket. Dessutom är sol en sån bra sak som gör en piggare och gladare så nu ska jag ta en promenad ute i de fina vädret.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229