Ångestrelaterande dagar

Godmorgon denna söndag och veckans sista dag. Underbart och ännu bättre faktiskt att jag jobbar idag. 12-20. Känns bra och som ni kanske vet kan söndagar vara lite ångestrelaterade för mig så ibland kan det vara både skönt och bra för mig att ha något bestämt med dagen, så slipper jag fundera och driva iväg med ångest. Så ja det blir jobb större delen av dagen, röd dag så massa ob timmar, dunder ju! Så annars är dagen inte mycket mer inspirerande än så. Blir lugnt nu innan, skriva lite och sådär. Sen efteråt blir det också bara äta och sova. Skönt! Känns bra att döda en dag sådär pang bom när jag ändå inte ska träna. Värsta med vilodagar är ju att de kan bli så jävla långa och svårt att veta vad man ska fördriva tiden med. Men idag behöver jag inte tänka på de. Och imorgon är jag ledig! Så skönt. Imorgon blir det däremot träning, vilket jag ser fram emot. Bänk ska maxas!
Tänkte även ta en vända in till stan imorgon. Behöver reklamera min laddningssladd och även köpa jeans hade varit bra. Har inga hela just nu!
Men nu laddar jag med stor frukost och så vidare innan jobbet kallar. Solen lyser så visst hade det varit mysigt med en ledig dag ute i solen men är samtidigt inte bitter för att jag ska jobba, känns bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229