Ångestfylld helg

Då har helgen överlevts och den har varit både jättebra men samtidigt ångestfylld. Vilket verkligen suger. Speciellt när man känner att man har de bra men får ångest. Som att man är rädd att de ska ta slut! Började egentligen att jag hade lite ångest i fredags men inte så påtagligt. Sen i lördags gick jag runt med en klump i magen större delen av dagen men som kändes bättre på kvällen när jag träffade mina vänner.
Söndag hade jag lättare ångest när jag vaknade men hade sen en underbar förmiddag med familjen på spa och njöt oavsett. Kunde skratta ångesten rakt upp i ansiktet för att de jag hade då var så mycket mer värt än att höra vad den hade att säga för skit för att trycka ner mig. Men den följde med mig och en lindrig ångest var med hela dagen.
Men så kom måndag och usch. Vaknade med ångest som ett lavinras över mig. Helt nedgrävd men jag vet att de inte får vinna så lätt. Så frukost och träning kändes bra att ändå få till och träningen gick förvånansvärt bra. Sen så fort jag kom hem ökade ångestkänslorna. Men jag lekte med barnen och hade kul med de så det funkade. Sen tillbringades eftermiddagen och kvällen i sängen. Grov ångest som fick mig att vilja skada mig själv. Känsla jag inte haft på länge och en känsla som jag ignorerar och skiter i, som tur är. Men var riktigt seg och hade inte ork för att ta mig upp för att göra något och att ens välja film var svårt och krävande. Så svårt att jag inte kom igång med något och inte orkade ens leta efter en film.
Nä nu lämnar vi den skiten bakom oss. Tror att socker gör min ångest värre, så nu blir det mer sparsamt på de. Och nu fyller vi upp de positiva tankarna och laddar för en ny dag. Tisdag och en ny underbar dag. Så redo för en bra dag.

Stay strong!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229