Ångesten besegrar

Precis kommit hem efter en kväll med polare. Bara en skön promenad och lite goa skratt! Dagen har i övrigt varit ångestfylld och det var en känsloladdad timme av terapi i eftermiddag. Efter terapin kändes livet tungt och ångesten besegrade mig. Så det var skönt att komma hemifrån ikväll! Haft en bra kväll med fina vänner och nu känns livet bättre. Det bästa och mitt största framsteg i livet är nog ändå att jag faktiskt kan tänka mig att ta mig hemifrån och göra saker trots att ångesten är stark och jag inte känner att jag klarar mer eller är värd mer än att ligga i fosterställning. Så dagen har varit tung men avslutades bra och startade med en helt okej träning på gymmet. Rygg och armar kördes igenom idag. Favoriten för passet blir nog ändå omvänd pec dec idag. En övning som jag gillar och som ger bra kontakt och resultat om man gör den korrekt.
Nu väntar bara sängen på mig och imorgon är det jobb som gäller. Jobbar på Ica 10-19. Sen lär man vara helt slut på alla sätt och vis. Så imorgon är det vila från träningen som gäller. På kvällen ska jag dessutom ha ett telefonmöte angående ett samarbete eller vad man ska kalla de.
Men nu tänkte jag att jag skulle ta en dusch så jag slipper de imorgon bitti i alla fall. Sen kolla på någon serie innan jag somnar.
Hoppas er dag varit underbar.

Dagens exotiska lunch!

När jag stod i hissen idag reflekterade jag över hur min toffs konstant kan sätta sig på sidan av huvudet. Tänkt på de de senaste veckorna att den alltid är lite sne åt vänster...inte ens meningen men den liksom bara hamnar där.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229