Ångest och jävligt kul dag

Jaha, då har jag landat hemma igen efter en lång dag som började väldigt ångestfylld men som avslutas lite lättare! Precis ätit och nu lagt mig i sängen för att njuta av lugnet framför Robinson tänkte jag. Skönt med en lugn kväll och veta att man är ledig imorgon.
Mellan 12 och 16 har jag befunnit mig i en idrottshall, där vi haft gymnastikuppvisning, eller faktiskt två stycken! Gått bra och inga skador, så då är man glad. Efter uppvisningarna drog jag direkt till gymmet. Rev av ett benpass som började riktigt segt och med en ond rygg men som började gå lite uppåt och redde ut sig helt okej i slutändan! Fortsatt ont i ryggen, eller sidan av höften, men de flesta övningarna gick bra att köra utom just knäböjen.
Så ändå helt okej nöjd med träningen och den hjälper mig så mycket ur ångesten och deppigheten. Lika så gymnastiken och att träffa kompisar. Så nu lägger jag mig nöjd och redo för morgondagen. Då väntar gymmet, rygg och armar. Även gymnastik på kvällen innan jag ska iväg på äventyr haha.

Testade denna på gymmet ikväll, så kommer inte kunna sova ikväll haha. Men måste ändå säga att den var riktigt god, hade låga förväntningar man gillade den! 7/10.

Fancy middag och mamma serverade liiiite sallad till haha. Fint!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229