Amino PRO candy series

Har i veckan provat två nya drycker från aminopro. Deras godis serie drycker! De har vad jag har sett tre olika smaker och de tre har jag nu provat. Efter att fått höra att de inte alls är goda så var förväntningarna låga. Men första jag smakade va röda remmar eller sura remmar och för de priset skulle jag typ kunna köpa den igen, gillade den faktiskt! Vet inte om den var så lik godisen men de var nog inte direkt någon. Men den var god. Kunde haft lite mer syra för att bli mer lik godisarna.
Nästa jag provade var candy Peach och detta var väl ingen favorit direkt. Smakade väl som godisarna i botten men sen hade den någon övertagande smak av damm och gammalt. Vet inte hur jag ska beskriva den bättre. Men den var inte god men inte heller så äcklig så den inte gick att dricka upp.
Sista var den som jag också hört skulle vara äckligast. Soda pops var smaken och de smakade absolut inte ens nära godisarna men jag gillar inte heller de speciellt så drycken tyckte jag var helt okej! Absolut inte äcklig men kanske inte de godaste jag druckit. Smakar godis men inte direkt den godis som den utger sig för att vara.
Kort och gott ger jag de godkänt men med 4-5poäng i betyg av 10. Funkar men inget jag hade prioriterat eller valt i första hand.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229