Ambassadör - Rabattkod

Vill så gärna dela med av en sak som jag är så glad och spänd inför. Jag har nämligen gått med ijust strongs team. Har blivit en ambassadör för just strong och kan stolt dela med mig av min rabattkod LYDIAEMAN10 som ni gärna får använda. Jag har själv precis lagt en order och väntar förväntansfullt på att få hem! Tycker de har många fina kläder. Skulle betyda massor om ni ens bara par en titt på hemsidan, gå in och se om det finns något du gillar och jag skulle bli så glad om du vill använda min kod. Man vill gärna bygga upp ett förtroende till företaget och visa att man faktiskt kan bidra med något! Så in och ta en kik, inom en kort framtid kommer jag visa upp de kläder jag fått hem! Och kanske blir det även en utlottning? Hade det varit kul och uppskattat?

Så glad att de valt mig till deras team och som en av deras ambassadör. Gillar verkligen deras attityd, självsäkerhet i produkterna och att det är speciellt framtaget för tjejer. För många tjejer vad jag vet behöver en liten boost för att vilja och våga och känna sig trygga med att gå till gymmet. Vilket är otroligt synd, för om man trivs där kan man få ut så mycket mer och ha så roligt där. Jag har själv gått från att hata gym till att älska de. Nu är jag helt såld på gymmet och längtar dit varje dag nästan. Så jag vet att man kan behöva den där lilla knuffen för att våga njuta av de. Om så självförtroendet sitter i kläderna så är det ju alltid något!


En sak som jag verkligen gillar med deras märke och reklam är att de har blandade storlekar på modellerna som visar upp kläderna! Det är ett stort plus att de visar att alla är olika. Så det gillar jag verkligen. Alla är lika välkomna till gymmet och alla kan få ut lika mycket nytta av det och positiva effekter.
Men fram över när jag får hem mitt paket med kläder kommer jag visa upp de för er och berätta precis vad jag tycker och tänker om de! Nu ska jag sluta tjata om detta och ge er lite tid att kolla igenom kläder och så vidare på https://juststrong.com/

GLÖM INTE RABATTKODEN!

LYDIAEMAN10

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229