Alltid hungrig

Lördagen blev väldigt härligt tillslut. Efter gymmet så åkte jag till stranden och mötte upp syster med familj. Njöt där en stund och badade ett par gånger dessutom. Sen på eftermiddagen åkte jag hem och gjorde inte så hemskt mycket mer nytta den dagen. Kollade serier, sov en stund, käkade, lyxade med ben&jerry, spelade sims och bara tog de lugnt. Väldigt skönt och välbehövligt. Dock en av de varmaste kvällarna på mitt sovrum. Vet inte om det var mig de var fel på eller om det faktiskt var varmare än de brukar men jag kunde knappt ligga still för det var så varmt och jag klibbade fast i sängen. Ingen höjdare.

Vaknade tidigt idag och var så hungrig. Är det bara jag som alltid är så hungrig på morgonen?? Spelar typ ingen roll vad jag äter dagen innan, alltid hungrig efter att ha sovit ändå.
Nu har jag i alla fall ätit frukost, mums. Så ska bara vila lite nu innan det är gym på schemat. Axlar idag så det kommer bli lite roligt faktiskt för en gångs skull haha. Börjar tycka om att träna axlar mer nu, hatade ju de innan. Men idag kommer de bli roligt hoppas jag. Vi hörs efter träningen!

Rekommenderar denna veganska från bj! Riktigt smarrig!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229