Allt blev inställt...

Idag skulle vara min vilodag och skulle inte ha tränat. Anledningen till det var främst att jag skulle kört mina föräldrar till flygplatsen tidigt på morgonen, sen iväg till en läkartid direkt och på eftermiddagen nu skulle jag träffat min läkare angående medicinerna och direkt efter de på terapi. Sen på kvällen skulle jag träffat en kompis så tänkte att jag där emellan bara skulle vara hemma med vovven som inte kan vara ensam för mycket och bara gosa med henne.
Men igår blev min läkartid på morgonen ombokad och mamma och pappa avbokade sin resa. Idag ringde de från terapin och min terapeut var sjuk så vi avbokade både terapin och läkartiden. Efter de fick jag ett meddelande från min kompis som fått feber och inte kunde ses idag.

Jag menar, vad är oddsen att gå från fem planer till noll haha. Så bestämde mig för att träna idag ändå och vart ganska orolig inför det med mitt onda knä. Det kändes bättre idag och jag kunde köra på ganska bra men tog det ändå lugnt och valde bort knäböj och så vidare. Fick ändå till ett riktigt bra pass och det var riktigt skönt. Riktigt roligt!

Väl hemma så blev det denna guld lunch!! Risnudlar och kyckling stekt i sweet chili sås. Mat i sin enkelhet som är så sjukt gott.

Dagens favorit:
Quad i maskin.
En övning som jag lite hittade på för mig själv förra veckan men jag gillar den verkligen. Ska försöka filma eller ta kort på den så ni får se. Men rent ut sagt står man och gör sedan ett lyft med benet rakt bak. Brukar vanligen göra dessa i kabel men använder nu en maskin där jag har en kudde på vaden och lyfter bak. Tar riktigt bra i baksidan och helt och hållet knävänlig för mig!

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas
Viktorhognas,

Det såg gott ut 😃

nouw.com/viktorhognas
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Det var dunder 😃 nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229