Aldrig haft så mycket ångest...

Inte ens när man sover får man vara fri. Drömt massa konstigt i natt och bland annat då att jag hade ångest. Typ den grövsta jag upplevt så jag var glad när jag vaknade och det inte var riktigt på den nivån. Låg på asfalten ute på cykelbanan och bara orkade ingenting. Sen gick jag hem för att lägga mig och skrek på barnen att de skulle sluta åka rutchkana på taket vid mitt fönster för jag skulle sova. Gick så långt att jag skrek att jag hade sån ångest att om de inte slutar snart så kommer jag ta mitt liv. Ja usch jag är glad att de var en dröm, mardröm! Drömmer ofta mycket konstigt men detta var nytt för mig. Detta var en av kanske fem drömmar som jag minns. Så det snurrar en del i huvudet på natten, brukar ni också vara med om de?
Vi hade faktiskt en ganska lugn dag på Ica igår trots att det var så fint väder och fredag! Jobbade till kvart över åtta innan jag åkte hem och vilade.
Idag börjar jag inte innan 10.15 och jobbar en kort dag på ca 4timmar. Sen ska jag faktiskt ut och äta burgare. Ska bli så jävla gott!! Ruskigt taggad. Finns det något jag älskar så är de burgare. Det är en av mina favoriträtter och ja jag älskar den mesta maten men burgare är något speciellt i sin enkelhet och med brödet och dressing och så pommes till de. Alltså ja tack! Så det kommer bli en bra dag. Men blir en lugn kväll och imorgon ska jag träna innan det är dags att jobba igen.
Hoppas ni har en bra helg!

Jobbhelg! Ska även hinnas med att köra bröst och axlar innan jobbet imorgon bitti.

Önskar dig en underbart skön helg och fint väder!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229