Akuten?

Helvetes jävla skit. Mitt knä blir bara sämre och jag vet inte vad jag ska göra. Ska jobba idag och sen känner jag nog att jag måste söka vård. Kan inte heller med att sjukskriva mig innan jobbet idag när jag ändå jobbade igår och jag börjar såpass snart att de inte kommer få in någon annan.
De får sätta mig i kassan och så sitter jag där. Kan knappt gå då jag konstant har böjt ben så det är lite jobbigt. Kan varken sträcka benet eller böja de helt. De har låst sig dessvärre.

Så efter idag så kan det nog vara dags att söka vård. Men nu är jag hungrig så ska försöka ta mig till köket och ordna någon frukost. Vet inte vad jag vill äta och orkar egentligen inte gå ner i trappan igen haha. Men det är bara att göra de.

Hoppas ni haft en bättre helg och mår bättre än mig.

Gillar

Kommentarer

J
J,
Du kan ha skadat menisken, fått en spricka i den. Det brukar vara det vanligaste när det kommer till knäskador. Då kan en operation behövas, vilket troligen kan genomföras med lokalbedövning. Eller sjukgymnastik. Men vila och undvika belastning är nog annars det bästa rådet.

Jag sträckte på mig en morgon när jag just gått upp och då hände något i mitt knä, kändes som om det gick ur led och jag bara föll ihop på golvet av smärtan. Trodde knäskålen skulle ha flyttat på sig och satt på sidan, men det såg helt normalt ut. Åkte aldrig in, det gick över av sig själv allt mer. Kändes ostadigt att stödja sig på benet några dagar efteråt. Men smärtan var mycket kraftig och omedelbar, nog en av de starkaste jag känt.
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Okej, tack! det hjälpte😌 ska vila och avvakta!nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229