Add. Ice cream

Hej söta du. Dagen började tidigt idag. 8.30 skulle jag vara på terapin så en stund innan dess var jag vaken och gjorde mig redo. Haft ett bra och vettigt samtal med terapi. Sen körde jag förbi affären för att handla lite påväg hem innan jag åkte hem för att njuta av solen och äta glass. Bra mellanmål och första gången jag provar add ice cream. Alltså drömmig. De kulorna med crisp som var i kunde varit godare men smaken på glassen med vit choklad och jordgubb, dunder! Alltså riktigt riktigt god och hade man bytt crispet mot bitar av vit choklad hade den vart perfekt. En glass helt i min smak!

Nu sitter jag ute i solen med min glass och ska njuta av den och sola lite i väntan på en kompis som kommer hit runt lunch en gång. Sen får vi se lite vad vi ska göra, äta något och antagligen även gå ner och träna. Blir skönt. Ska man åka ner till stranden och ta ett dopp tro, kanske.

Men nu först ska jag lägga ut lite kläder på min nya instagram där jag kommer sälja kläder. Kläder jag inte använder eller som är fel storlek för mig. Denna instagram heter lydiassale och min vanliga instagram heter annalydiae så följ mig där för sköna bilder och försäljningar!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh så härligt detta låter! Skulle gärna vilja testa den glassen! Kramnouw.com/emmaengstrom
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
gör de😀 de är goda!nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229