5x3 frågor!

Du gjorde igår kväll: Vi var ute och åt med familjen, firade pappa som fyllde år, lekte med barnen, sminkade mig och körde bil.

Du kan höra just nu: fåglar, bilar, tyst natur, musik och fotsteg.

Du inte kan leva utan (matriella): Mobilen, datorn, kalendern, mitt anteckningsblock och min cykel.

Du ska göra nästa vecka: Plugga, blogga, träna, handla och dansa pole.

Du helst äter: Thaimat(kycklingwok), köttbullar med mos och sås, tacos, pommes eller lasagne.

Du kan berätta allt för: Lynn, Linnea(syster), Andreas, mamma och pappa.

Du helst smsar med: Andreas, J, Lynn, Linnea och Sanne. Detta va så svårt, kan säga att jag inte skriver med så många.

Du tycker om: Promenader, när min systerdotter skickar pussar till mig på snap, träna, alla fina människor runt omkring mig och mysiga hemmakvällar.

Du skulle vilja bjuda över på en middag: Oj, vill inte bjuda på middag, blir så nervös när jag ska laga mar till någon annan haha! Finns en, men tänker inte nämna de här, de håller vi på tills den dagen är kommen, om den kommer. Men i övrigt så alltid mina vänner, familj och barnen!

Du träffar varje dag: Mamma, pappa, Märta och Seth är nog de enda jag träffar varje dag just nu, eftersom jag inte jobbar. Sen finns det en himla massa personer på gymmet som man träffar varje gång man är där haha.

När det gäller klädesplagg:

  • Vita tights, ja vita bomullstigths, gärna med spets där nere! Ni som vet ni vet, big NO NO!!
  • Höga strumpor, asså de funkar inte, oavsett.
  • Shorts som är så korta att rumpan ligger under shortsen. Hade man sett trosorna om du har briefs på dig så är de antagligen för korta.
  • Nästa går in i förra, trosor i modellen briefs eller boxers. Jag kan absolut inte ha de, tycker inte de är bekvämt, antingen får man dubbelrumpa eller så krullar sig trosorna i byxor och lägger sig som en korv som man ser igenom och som är otroligt obekvämt.
  • Knälånga badbyxor. Ja ni vet herr modellen som var modern typ 1999?! De funkar inte.

I matväg: Fiskbullar och annan burkmat, ärtsoppa, smör, majonnäs och leverpastej.

Till drycker: Öl, läsk, mjölk, torrt vin och kaffe.

I din inredning: Allt som har med carpe diem att göra, mycket färgglatt, uppstoppade djur, gammal furupanel inomhus och mörkt, dystert.

När det kommer till personlighetsdrag: Personer som försöker för mycket med att vara roliga, folk som inte hälsar fast båda vet vem hen andra är, personer som tror de är bättre än alla andra, när man försöker ändra en persons personlighet eller klädstil och när man inte visar respekt till andra människor.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229