5 saker till höstmyset!

Här kommer fem saker som jag uppskattar, önskar eller måste ha till årets höstmys!

1. Lohilo proteinglass.
Detta under som jag upptäckt på marknaden. Nyttigare glass, kalorisnål och rik på protein. Behövs en riktigt regnig höstdag framför en serie. Favoriten hittills av de jag smakat är kanelbulle.

2. Doftljus.
De underbara saker som kommer med doftljus. Det blir en sån mysig stämning i rummet och det sprids en underbar doft. Aldrig fel en mörk och dyster dag.

3. Täcke eller filtar.
Vem vill inte kunna gosa ner sig i en filt eller ett täcke när det är kallt och mörkt, med glass och någon film!? Ett självklart måste.

4. En bra serie.
Något riktigt bra att kolla på med massa avsnitt. Gärna något gammalt så du har många säsonger och/eller avsnitt att kunna plöja på en gång. Gärna ligga inne en hel dag med godis och bara glo avsnitt efter avsnitt. Själv kollar jag ju på greys som ni säkert vet, den kan jag rekommendera om ni inte har sett den, finns 14 säsonger!

5. Gymkort!
Nu kommer vi in i mörka tider och man blir lätt deprimerad och nedstämd faktiskt. Träning är så viktigt för oss, det kan faktiskt minska psykisk ohälsa. Det har hjälpt mig mycket att börja träna!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229