13: Hur ofta tränar du?

Brukar försöka träna fem dagar i veckan, så 4-6 brukar de bli. Nu är jag ledig hela dagarna och då kan det lätt bli sex dagar bara för jag älskar att träna, komma iväg en stund till gymmet och inte tänka på annat och att fördriva tiden lite!

Vissa tycker nog säkert nu att det är mycket och ja det är nog över medel, men jag trivs med det och just nu är det det som får mig att drivas framåt och tycka livet är kul, för träning är kul när man hittar den träningsform som man själv gillar. Alla är inte dem som någonsin kommer älska att träna varje dag eller ens gå till gymmet, men man ska göra det som passar ens egna kropp, psyke och behov. Prova olika former av träning och sport, hitta det som är kul för dig, annars kommer man aldrig vara motiverad att träna hela livet ut och det är det jag tycker man ska sträva efter. Viljan att röra på sig och tycka att det är roligt och skönt, istället för att zappa på tv, vilket är väldigt bekvämt och den moderna människan kräver även de, men inte åtta timmar om dagen.
Själv började jag med att köra tabata hemma vilket passade mig, superbra träning! Innan jag hittade min kärlek till gymmet.

Hur ofta tränar ni?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229