10 must haves

Innehåller affiliate-länkar
Ja, idag listar jag mina tio saker som jag måste ha! Saker som jag inte klarar mig utan. Kommentera om ni håller med om något eller om ni har något annat ni kräver. I framtiden kommer fler "must haves" fast med tema, kommentera om ni har något bra tema.

Träningstights

Jag hade nog kunnat bära de jämnt! De är så underbart skönt haha. Sen tränar man en del och det blir ju att man nästan lever i byxorna.

Matlådor!

Lite udda kanske men när jag ska iväg på jobb eller studier eller vad som helst så gör jag alltid matlådor. Det är så smidigt och man vet att man får äta de man vill och när man vill!

Min ipad.

Använt min ipad massor de senaste åren, mycket mer än jag gjorde när jag köpte den. Dels så använder vi den i skolan men jag planerar också mina träningspass i den och använder den för att kolla youtube eller playsidor.

Ägg.

Det som hade varit svårast för mig att utesluta om jag varit vegetarian hade nog varit äggen. Ägg är helt underbart! Jag äter två varje morgon just nu och det är också helt fantastiskt för att baka. Bröd, bullar, pasta och bakverk har nästan alltid ägg i sig.

Min mobil!

Ja det är väl inte helt ovanligt idag att vi är lätt beroende av våra telefoner och har halva livet där i. Jag har med min telefon med mig överallt och i våras hade jag slitiga veckor utan den. Man blir förvånad över hur mycket man använder telefonen till och hur det underlättar för oss.

Gymmet.

Det är väl kanske inte så förvånande att jag älskar träning och gymmet. Skräcken är att skada sig eller bli sjuk så man inte kan gå dit. Det får mig lycklig och att må bra.

Snoddar.

Jag tycker det är allra skönast att ha håret uppsatt, har det nästan alltid så snoddar är viktigt! Bikboks är de bästa enligt mig.

Sockar.

Jag är en extremt varm person men har alltid kalla fötter, väldigt konstigt. Men inte nog med de så hatar jag att gå runt utan sockor, det är så extremt oskönt.

Joggingskor och sneakers.

Är typ de enda skorna jag kan gå i. Älskar att de blivit modernt, även om de säkert är ute snart igen haha. Men de är verkligen de skönaste.

Läppbalsam.

Nu när vintern kommer så är det dags att preppa med en smörja i varje väska och jacka! Läpparna blir så lätt torra och det gör så ont när de spricker, inte om de spricker utan när de spricker. Min favorit är ifrån carmex.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229