Hejhej

H​ar inte lagt ner så mycket tid på denna bloggen. Men i höst så ska jag åka som utbytesstudent till USA och har därför skapat en blogg för detta. Tycker det skulle vara jätte kul om människor fick läsa vad jag gör i USA så därför bestämde jag mig för detta.

Ni hittar bloggen:

nouw.com/lydiaiUSA

Enjoy!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var premiären! Gick jätte bra å alla var jätte duktiga! Måste ge väldigt mycket cred till min lillasyster som sjunger som en ängel! Min helg bestod mest av övning inför premiären men de var sjukt värt!

I Fredags var jag med Elin och Vilma, fick även rida vilket till en början gick bra. Först skrittade jag sen ville Elin att jag skulle trava och sen även galoppera. När jag precis kommit upp i galopp så känner hästen av att jag har obalans så hon blir orolig och bromsar in och då får åker jag till sidan och hänger där tills jag bestämmer mig för att släppa. Så i helgen har jag alltså ramlat av en häst, de var en upplevelse. Någon gång måste ju vara den första!!

Kram


Likes

Comments

HAN ÄR BÄST, MIN favorit person i hela världen. Han har så himla stort hjärta och fick verkligen med hela publiken igår. Jag missade ett spanska prov som jag nu behöver göra på en Lördag men det var så sjukt värt det. Bästa kvällen och konserten i mitt liv, HELT KLART!
Nästa gång han kommer till Sverige så kommer jag stå längst fram, du å jag Wilma vi kommer tränga oss, alla kommer superduperarga men de kommer vi inte bry oss om! Men om ni gillar Ed Sheerans musik så är det helt klart att ni ska gå för han är typ 100 gånger bättre i verkligheten.

Kram


Likes

Comments

Idag var en jätte skön dag, som alla måndagar! Har bästa lektionerna på måndagar!! Något som var speciellt idag var att vi hade teaparty med rektorn. Man har alltid de på LM för att rektorn ska lära känna oss bättre (jätte bra). Vi fick jätte Goa mackor och våfflor och jätte gott te, även om jag inte brukar gilla te.

Imon har vi bara 2 lektioner eftersom att vi ska öva inför skivinspelningen som är på Onsdag! Onsdag kommer bli en SÅÅ bra dag för att vi har först skivinspelning sen ska jag och Wilma åka upp till Stockholm för vi ska gå på Ed Sheeran i Globen. Så sjukt taggad!!

Kram
Likes

Comments

Hej, har haft en rolig vecka med typ inget plugg vilket har varit sjukt skönt! Igår hängde jag med twins, Olivia, Elias, Wille, Philip och Albert, de va trevligt. Idag ska jag in till stan och träffa Johanna å sen ska vi dra och öva till julmusikalen som börjar närmar sig !

Ha en bra helg!


Likes

Comments

Under ca 1 år har jag gått runt å tänkt på om det är värt att åka som utbytesstudent eftersom att min pappa sa att de va ett av hans bästa år i hela sitt liv. De närmaste 3 dagarna har jag både funderat på för och nackdelar med de. Fördelarna har ju varit att jag skulle haft sjukt kul och träffa många nya vänner på ett nytt ställe. Nackdelarna är att jag skulle komma ett år bakom i skolan så att jag får ta studenten ett år senare än mina kompisar och eftersom att jag är så sjukt nöjd med min klass så blev de ett svårt val. Men idag tog jag chansen och skickade in anmälan till AFS utbytesstudentprogram och EF:s utbytesstudentprogram, det är verkligen inte säkert att jag åker än men vi får se hur de blir! Kommer sakna alla människor sjukt mycket men försöker se allt från den ljusa sidan :)

Kram


Likes

Comments

Imorgon blir de tillbaka till skolan då! Har varit ett underbart lov med familj och kompisar! För mig gör de inte så mycket att de är skola igen, för imorgon är ganska chill.

Tittade på TV-pucken idag efter som att min kompis Philip spelar där. Göteborg var bra men tog hem silvret, vilket ändå var okej.

Hoppas ni har en bra vecka, kram!


Likes

Comments

Idag har jag varit med Amadeus, Elias och Olivia! Sjukt roligt att vara med Amadeus nu innan han lämnar oss igen och åker tillbaka till Stockholm. Men vi hade jätte trevligt först hemma hos Olivia sen Elias .

Kram


Likes

Comments

Nu är jag då på flygplatsen påväg hem från en 4 dagars resa till New York! Har varit en av dom bästa resorna hittills! Älskar den staden och allt den har, både sedvärdheter och shoppingen och bara den fina staden. Jag ÄLSKAR new York och kommer definitivt komma tillbaka hit.

Hoppas ni har ett bra höstlov med mycket halloween fester.
Kram
Likes

Comments