Veckoplanering.

Imorgon har jag en sådan där dag när jag åker från det ena till det tredje, så jag tänkte att jag skulle bjuda på en veckoplanering redan ikväll. Har en redigt fullspäckad vecka, men med massa härliga saker att se fram emot. Eller jag har iallafall saker inplanerade varje dag. Nu kör vi!


Måndag:

  • 09:00-12:30 Börjar dagen med några timmars pluggdejt med Malin inne i stan. Då måste vi verkligen koncentrera oss på att plugga denna gång haha.
  • 13:00-16:00 åker jag vidare mot skolan för föreläsning och seminarium.
  • 17:00-? är det möte på kansliet, vi har brainstormingmöte angående pararidningen, ska bli spännande att se vart vi slutar!


Tisdag:

Ledig nästan hela dagen, så ska fokusera på plugg, plugg och plugg. Sedan på kvällen ska jag träffa Fillan för middag hos någon utav oss haha.


Onsdag:

Ledig på förmiddagen, så ska plugga även då. Sedan på eftermiddagen till kväll är det inspelning av Så ska det låta hos SVT.


Torsdag:

Ledig under dagen, så blir nog plugg även då, kanske ett träningspass och på kvällen kommer Lisa hit för middag.


Fredag:

  • 09:30 har jag (äntligen) en läkartid på SÖS hos en hudläkare som förhoppningsvis kan hjälpa mig med min fot, har väntat i nio månader nu för denna tid, vågar inte hoppas på för mycket mirakel men något kanske hon kan hjälpa mig med.
  • När jag kommer hem från sjukhuset så blir det nog lite plugg.
  • 17:00 ska jag äntligen rida!! Har inte ridit på flera veckor nu, så hoppas verkligen att kroppen samarbetar i veckan!


Lördag:

Ridsportforum för oss i Stockholmsdistriktet, så styrelsemedlemmar från alla klubbar här i Stockholm samlas för att prata om framtiden.


Söndag:

Ridsportsforum även denna dag och så hoppas jag att jag kommer hem lagom till en kyrkokonsert här i Vällingby som jag vill gå på!

Gillar