Världscancerdagen.

9 år sedan jag fick mitt cancerbesked, 20 år gammal. 8 år sedan jag gick på cellgifter. Sjukhus, sjukhus, sjukhus. Dödsångest, hypokondri, svek, utsatthet och hat är bara några ord som jag förknippar med cancer. Men också ord som tillsammans, kämparglöd, kärlek och styrka. Ni kanske tycker att jag är tjatig vad gäller min cancer, men den kommer alltid att vara en del av mig, ärren på min kropp kommer alltid att göra mig påmind om den värsta tiden i mitt liv, men de står också för min styrka. Att jag är en canceröverlevare. Jag är tumörfri och friskförklarad sedan juni 2017! Men alla har inte samma tur som jag. Mina tankar går till de som kämpar därute och till de som inte finns med oss längre på grund av denna jäkla skitsjukdom!

Så låt oss idag tillsammans hjälpas åt att föra cancerforskningen framåt och stötta de drabbade. Varje peng gör skillnad, tillsammans gör vi skillnad!

Cancern är inte värd ett skit, men vi människor är det.

Här kommer tre förslag på organisationer att bidra till:

Cancerfonden / Barncancerfonden / Ung cancer

#fuckcancer #hejalivet #tillsammansmotcancer

Denna bild tog min mamma på mig när vi stegade ut från Radiumhemmet efter att min läkare sagt de tre magiska orden "Du är friskförklarad."

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229