Utmanande förmiddag.

God fredagskväll på er vänner. Jag är redan helt slut efter denna dag! Sov riktigt dåligt inatt, vaknade var 15 minut tror jag i lite panik, kändes som att jag liksom aldrig hann somna om riktigt innan jag vaknade till igen. Menmen, gick upp vid 06:30, klädde på mig och åkte till Läkarhuset vid Odenplan. Hela vägen på tunnelbanan så hade jag min pepplista på högsta volym i öronen och försökte fokusera på andningen så jag inte skulle behöva kasta mig ur tåget i panik någonstans. Det kansle låter jättelarvigt, men jag får en sådan jäkla panik av att ha mask på mig, ville ändå vara snäll mot mig och mina medmänniskor så jag hade den på hela vägen när jag satt på tunnelbanan, även om jag hade lite smått panik. Får liksom känslan av att ha en sån här lustgasmask över ansiktet, men jag fick även en sådan mask med sövningsgas i när jag var liten varje gång jag skulle opereras, så även om dessa masker inte sitter alls lika hårt, så får jag ändå någon slags klaustrofobi och panikkänsla. Så bara det var utmanande haha.

Kom till Läkarhuset, fick gå in lite tidigare till min läkare, vi hade ett bra samtal, undersökning, hon tog väldigt god tid på sig under undersökningen så jag hann bli lite rädd där ett tag, men allt såg ut som det ska. Tog blodprover och sedan vänta till nästa vecka på resultatet. Men årskontrollen är iallafall avcheckad och än så länge så fortsätter jag att vara starkare än cancern vilket känns grymt, nu hoppas vi bara att mina blodprover ser bra ut också!

Haha, ser mest trött ut kanske på bilden men ordet andas gick om och om i huvudet på mig och på något sätt så känns det lättare att blunda!


Åkte hem, lite lugnare både angående masken och cancern. Gick ett ärende på Coop och sedan direkt hem och ansluta sig till veckans sista lektion och även sista ekonomilektionen för årskurs 1 där vi alla blev godkända, woop, woop! Det var den enda lektionen vi hade idag, så resterande av dagen har jag låtit min diskmaskin gå några gånger, tvättmaskinen likaså och så har jag bara tagit det lugnt i soffan framför en serie. Jag är helt slut efter idag, men ska försöka hålla mig vaken så jag kan titta på Talang vid 20:00. Hoppas ni haft en fin fredag hörni!

Gillar

Kommentarer