Städ och rensningsdag.

Hej på er vänner! Herregud vad timmarna har gått fort! Inatt när jag inte kunde sova så började jag rensa lite i min ena bokhylla, perfekta sysslan att få sortera böcker och ställa om och ställa dem rätt i bokhyllan, kan hålla på i evigheter med att sortera böcker haha. Men vid 2 ungefär så kunde jag tillslut somna och så har jag fortsatt med att rensa och fixa i bokhyllan idag. Fick något ryck, så jag har också städat, sorterat och organiserat typ hela lägenheten under dagen haha. Men jag tror att det är för dessa karantäntider, vad ska man annars göra om dagarna liksom mellan plugg och serietittande?! Har bestämt mig för att jag ska ta tummen ur röven och putsa fönster och balkongfönster i veckan som kommer, kanske gör att jag inte klättrar på väggarna haha.

Har dammsugit så himla mycket de senaste veckorna så nu har min dammsugare börjat ge upp och när jag skulle tömma dammsugarpåsen så råkade jag paja hela påsen, kanske ett tecken på att det räcker med att dammsuga en gång i veckan haha. Nu har jag iallafall fått det rent och fint och välorganiserat här hemma, imorgon efter plugg så ska jag köpa nya dammsugarpåsar och sedan får jag svabba golven då istället då jag inte hann dammsuga allt innan den gav upp. Nu är jag helt och hållet slut som artist! Resterande av kvällen spenderas nog framför Grey´s haha. Tittar in här lite senare med en veckoplanering också!

Rensade ut två fulla IKEA-kassar med böcker och kurslitteratur som jag ska försöka få ned till källarförrådet, då har jag ändå sjukt mycket böcker i bokhyllan ändå!


Erkänn att det är lite satisfying att se före och efterbilder haha!

Gillar

Kommentarer