"Så som i himmelen" för tredje gången.

Hej på er vänner. Alltså, jag är så trött! Men jag har inget planerat förens ikväll så ska passa på att ta det lugnt så jag orkar med.


Igår då? Vilken kväll det blev! Efter att Jeppe och jag hade käkat lite middag så knallade vi vidare till Oscars, redo för Så som i himmelen. Han hade fått detta av mig i födelsedagspresent+julklapp (tänk vad snäll kompis jag är hihi.) Som vanligt så satt vi långt fram, på andra parkett. Att få plats på första raden på denna musikal var fasiken en omöjlighet när jag bokade, biljetterna går åt som in i bomben!


Denna gång så var det ganska mycket nytt. Detta är ju en av anledningarna till att det är kul att gå mer än en gång på samma sak, att man ser nya saker varje gång, pubilken är olika (igår så var det ett jäkla bra drag!) och som denna gång att någon är sjuk och man får se understudyn i. Tyvärr så var det Philip Jalmelid som var sjuk, han är ju helt briljant i rollen som Daniel men istället så var det Christopher Wollter som spelade den rollen. Var lite besviken i början, men sedan så började jag vänja mig och han gjorde det också sjukt himla bra! Jag har ju sett honom i ånga olika sammanhång på musikalscenerna så jag vet att han är grym! Rollen som Arne spelades denna gång av Morgan Alling istället för Björn Kjällman, men jag måste säga att Björn gjorde nog rollen lite bättre. Båda är ju såklart bra, men jag vet inte, det känns som att Björn har mer energi som rollen ska ha. Men den grymmasta av alla i denna uppsättning är nog Rikard Björk som spelar Tore. Så jäkla förtroendeingivande! Jag undrar hur länge han har studerat utvecklingsstörning, för han prickar rätt hela tiden på talet, på kropprörelser, på allt! SÅ. JÄKLA. BRA!

Efteråt så ställde vi oss vid sceningången och snackade lite med delar av gänget och sedan så åkte vi hemåt. Har ni inte sett denna fantastiska musikal än så gör det! Den berör på så många olika plan, musiken är så maffig och fantastiska musikalartister på scenen!

Gillar