Renovera möbler.

Inlägget i samarbete med Speedheater.


Hej på er alla fina därute. Här kommer ett tips nu när man är hemma och karantänar om dagarna så mycket som man kan och har möjlighet till. Har ni liksom jag känt att nu när man spenderar så himla mycket mer tid hemma så ser man massa saker i hemmet som man vill göra om? Jag känner så iallafall, vill typ måla om hela lägenheten, göra om köksbänkarna, in med nya saker och ut med det gamla liksom. Jag som dessutom är fattig student kanske inte heller har råd att köpa allting nytt, mina köksstolar exempelvis köpte jag på second hand och målade sen om dem. Fråga mig inte varför jag väntade så länge med det, det är ju superkul att få förvandla gamla saker till nytt! Kanske är det fler därute som gillar att renovera möbler? Ibland kan man ju hitta värsta fynden på second hand, men vill göra om det till sin stil!

Frågar ni mig så tycker jag att det mest jobbiga när man ska måla om möbler så är det att slipa. Alltså på riktigt, måste vara bland det tråkigaste som finns! Det är jobbigt för kroppen, man blir dammig överallt och det blir också dammigt överallt där man står, hopplöst! Då har jag ett tips till en bra investering så man slipper dam och extra hårt slit! Speedheater är en maskin som gör en ytbehandling som tar bort gammal färg eller nött lack med hjälp av värme och som samtidigt är skonsamt för träet och dessutom är miljövänligt! På så sätt så blir allt mycket lättare och bättre. När du sedan använt den så är det sen bara att börja måla om i den nya färgen som du känner för. Smart va?

Är ni nyfikna på mer information, så kolla videoklippet här nedan så får ni se hur smidig den ser ut att vara! Gå också in på Speedheater.com för att läsa mer om hur allt fungerar!Rolig kuriosa, visste ni att min morfar faktiskt är möbelsnickare?! ;)

Gillar

Kommentarer