Regniga dagar ute på ön.

Hej på er vänner! Tänk att jag har varit här ute i en vecka nu, dagarna går så himla snabbt så jag hinner knappt njuta känns det som haha. Mestadels så har det varit väldigt tråkigt väder under veckan. Mina första dagar var fina och då passade jag på att sitta ute i solen och lyssna ikapp mig på alla sommarprat jag missat och så hade jag sällskap av grannkatten också som älskar att vara hos oss och spana på möss på vår bro.


Var ju här ute i några dagar själv och sedan kom mamma ut, med regnet kan man säga haha. Sedan i fredags så har det typ regnat varje dag tror jag och åskat varje dag dessutom också. Under helgen gjorde det inte så mycket, vi tittade på OS (Någon som missat guldet som ridsporten tog i laghoppningen?! Nä, tänkte väl det haha).


Sedan har vi bara läst och läst och läst och tittat på blixtrarna som varit, druckit massa te, ätit god mat och bara tagit det lugnt, men trots mest regn så har vi ändå haft fina kvällar måste jag säga, Idag har det varit fint väder nästan hela dagen, tills efter lunch typ när det helt plötsligt kom en blixt och världens åskknall för att sedan regna ett tag till. Men vid 14 så slutade det och jag har suttit lite i solen, grannarna kom över på en kaffe och nu har vi precis ätit. Resterande av kvällen ska vi bara ta det lugnt, titta på en film och kanske ta en kvällstur med båten i solnedgången.


Ni som ändå har börjat jobba denna vecka, tur ni har som inte missar värsta fina sommarvädret haha. Nä vänner, nu ska jag vara social, kram på er!

Gillar