Pluggmåndag.

God kväll på er! Alltså, hahaaha jag var helt säker på att jag loggat in här idag och skrivit, men det har jag ju inte. Laddade bara upp fotona och sedan lämnade jag det så. Men nu så! Måndag igen och dags för pluggdag med Malin i Kungsängen. Jag var på plats strax innan 10 och typ 15 minuter efter kom Malin, vi hade missförstått tiden, men hon bor så pass nära kafét vi brukar plugga på så det var ingen fara! Vi har blivit stammisar där nu insåg jag när jag klev in där och personalen sa att det var länge sedan (hela två veckor hahahaha).

Vi satt och pluggade och hade bra konversationer som vanligt, allt från hierarki i förskolans organisation till bemötande och förväntningar på föräldrar och vårdnadshavare, så skönt att sitta och prata jobb och förskola med någon som verkligen fattar och som har samma grundsyn, det ger så himla mycket (det är i och för sig givande att prata med någon som inte har samma syn ibland också för att utmana tänkandet vilket också är viktigt såklart). Jag fick ganska mycket gjort ändå måste jag säga, så kul att skriva denna uppsats om politisk styrning och ledarskap i förskolan! Vid 16:30 så höll min dator på att dö då jag glömde laddaren hemma, så då packade vi ihop och skildes åt. På´t igen nästa vecka! Älskar att plugga en heldag just på måndagar då man kan göra veckans plugg på en dag klart och sedan fokusera på seminarium och liknande!


Resterande av kvällen ska jag bara ta det lugnt (läs titta på Law and order hehe). NU tänkte jag värma lite matrester till middag, hoppas ni har haft en härlig start på veckan. Bara solen och ljuset gör att man blir gladare tycker jag!


Gillar