Plugg och landethelg!

God kväll på er vänner! Äntligen ute på landet och med lite middag i magen. Min dag började vid 8 när klockan ringde, då var det bara att gå upp trots att jag var så himla trött även fast jag gick och la mig tidigt igår. Vid 9 så hade jag ett seminarium där vi pratade om de skönlitterära böcker som vi valde att läsa tills idag. Jag som satt när jag var liten och skrev egna bokrecensioner hela tiden hade lyckats krympa alla mina tankar till ett A4 papper av reflektioner istället för tre hehe. Hade så himla mycket att säga och vi alla lyfte så himla mycket bra så tiden gick i en rasande fart!


När vi alla hade lagt på och önskat trevlig helg så fortsatte jag att plugga i några timmar innan jag hoppade in i duschen och packade ihop för att möta upp mamma utanför porten då vi skulle till landet. På vägen dit så åkte vi förbi mormor och morfar för att hämta upp lite saker och handla åt dem, jag hade ju helst av allt velat springa upp och kramat om båda två länge, men vill ju samtidigt inte smitta OM jag bär på corona. Härligt att se dem iallafall även om det var på avstånd!

Haha, så söta! Vi försökte lära dem att göra hjärtan på håll!

Sedan åkte vi vidare ut mot landet med all packning!

Japp, håller på att byta ut alla mina galgar hemma i stan till guldiga. Det har ju slutat med att jag har vita galgar i överflöd, så tog med mig en ikeakassa ut till landet och till grannarna här ute :)


Haha, mamma tyckte jag såg ut som en avdankad skådis med brillorna på, sitter där jag sitter och tjock som en gris (hade så många lager kläder på mig så gick knappt att stänga flytvästen haha.)Nu har vi precis ätit middag och väntar på att Bäst i test ska börja, ha en fin fredagskväll hörni! Kram!


Gillar