Övningskörning, plugg och rosémys.

God kväll på er mina vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått rysligt fort måste jag säga! Klockan ringde 09:30 och jag trodde att den var typ 6 på morgonen då det fortfarande var så mörkt i min lägenhet och jag var galet trött. Men insåg snabbt att klockan (läs klockorna, för jag kollade på alla fungerade jag hade haha) var 09:30, jag var bara så himla himla trött! Min dag började med att pappa hämtade upp mig och vi övningskörde en timme ungefär, provade lite nya saker och åkte runt i Spånga och Vällingby ett bra tag, så kul att köra bil samtidigt som det är läskigt att jag en dag ska kunna allt helt själv hehe. Men pappa är verkligen världens bästa lärare så allt gick superbra förutom några svängar som inte var så jättesnygga haha.

Efter det så bytte vi plats, eller pappa körde hem och jag gick hem då vi stannade utanför min port. Slängde in en tvätt i maskin och städade lite här hemma, eller snarare småplockade, samtidigt som jag lyssnade på en podd. När jag hade ätit och kollat lite på Charmed så plingade Sofi på dörren och så har hon varit här i ett antal timmar. Vi pluggade mest och tror nog att vi båda fick mycket gjort, vilket kändes skönt. Jag ligger iallafall i fas inför morgondagens föreläsning.


Vid 19 så kände vi att vi hade varit tillräckligt duktiga och så gick vi ned till Taco bar för att handla middag. Vi åt hemma i soffan framför Sofias änglar och SOS Sverige på kanal 5 och drack (troligtvis) årets sista rosé. Spontant och mysigt blev det! Älskart!

Nu ska jag titta klart på ett avsnitt av Charmed och sedan är det sängdags! Imorgon börjar en ny och intensiv men rolig vecka + att jag nog droppar en nyhet!

Gillar