Oh what a night! Globen, 6/3-20

Hej på er vänner! Vilken lång men härlig dag jag hade igår! Började dagen med några timmars plugg med en kurskamrat, sedan hem för att svida om och åka in till stan för att möta upp Lizen, mellan 15-17 ungefär så hade vi en VIP eftermiddag som Lizen vunnit på Make up store där vi fick lära oss massa sminktips och annat, supermysigt verkligen! Efter det så tog vi en burgare på vägen och sedan satte vi oss vi fyra i gänget som var på sminkevenemanget och tog några glas rosé. Efter det så åkte Lizen och jag in mot Globen för Oh what a night.


Tyckte vi hade helt okej platser, minns inte riktigt vad vi hade bokat då det var ett tag sedan vi gjorde det, men vi var nöjda! Vilken show det blev alltså med boysen, Sveriges Jersey boys - Peter Johansson, David Lindgren, Bruno Mitsogiannis och Robert Rydberg. De bjöd på ett helt gäng bra musikallåtar från musikaler som de spelat i under åren, musikaler som de gillar och massa underhållning! Tycker att det märks så tydligt hur kul dessa fyra grabbar har på scenen ihop och de har en sådan härlig humor och glädje i det de gör. Tyckte att andra akten var en aning bättre, blev massa medlyn och de fick igång publiken rejält i alla rocklåtar! De fick hela globen att dansa och ibland trodde jag nästan att taket skulle lyfta när det var som mest ös!

Det bjöds på låtar från bland annat Grease, Rock of ages, We will rock you, Mamma mia, Jesus christ superstar, Singin´in the rain och Saturdag night fever. Jag saknade dock några låtar från Ghost, enligt programmet så skulle det vara med, men det blev inte så. Kanske för att andra akten skulle vara lite mer ös i, men tycker ändå att Ghost är en central musikal hos dem och blev lite besviken över att den inte togs upp alls.

Det var iallafall ös från början till slut och de bjöd publiken på massa skratt under showens gång med deras självdistans, humor och värme och framför allt så är de så sjukt jäkla proffsiga på scenen och tillsammans, deras röster är ju helt galet bra! Det var länge sedan som jag skrek och sjöng så mycket på en konsert som igår! Har ni inte sett denna showo ch vill komma hem med ett leende på läpparna så gör det! Ni kommer inte att bli besvikna!

Gillar