Midsommarfirande på jobbet och äntligen skärgårdsluft.

God kväll på er vänner! Vilken lång men härlig dag det blev idag! Midsommarfirande på förskolan och sedan packa ihop efter jobbet för att åka ut till landet. På morgonen så gick vi iväg med våra skolbarn för att plocka blommor till midsommarstången, tyckte ändå att det gick väldigt smidigt trots lite snålt med blommor, vi vill ju gärna inte ta de vi ar på gården liksom haha. Det blev dans runt midsommarstången strax innan lunch och sedan åt vi mat ute på gården i det fina vädret. Har saknat dessa traditioner tillsammans med barnen :).


Efter jobbet så åkte jag hem i ilfart, hoppade in i duschen, packade ihop för att vara redo att åka ut till landet. Dock så har min pappa opererat knät under dagen så det blev senare än vad jag trodde, under tiden som jag väntade på att pappa skulle bli klar på sjukhuset och mamma skulle komma och hämta mig så tittade jag på några avsnitt av Skärgårdsdoktorn innan jag blev upphämtad. Trodde att vi skulle fastna i köer på vägen ut, men vi slapp det, iallafall på bilvägen. Ute på havet så var det lite mer båtar än vanligt och vi svor lite tyst när vi insåg att vi kom samtidigt som Tallink, som man liksom inte behövt tänka på detta år haha.

Nu har vi packat upp och kommit till rätta och alldeles strax ska vi äta lite räkmackor innan iallafall jag hoppar i säng för dagen! Kram på er vänner!


Gillar