Middagsdejt med en fin vän.

God kväll på er vänner! Alltså, herregud vad trött jag är idag! Vet inte om jag har sovit för mycket eller för lite haha. Känner mig också lite seg i huvudet, hoppas på att det inte är något virus som spökar eller så, för det har jag verkligen inte tid med! Nu har jag iallafall precis kommit hem efter en mysig middagsdejt med Fillan, det var verkligen länge sedan som vi sågs nu så det var på tiden att vi fick chans att prata ikapp oss om allt som hänt i våra liv haha. Vi satte oss på konditoriet Ritorno på Odengatan, tips verkligen om ni vill fika eller äta något mer matigt i en mysig miljö!

Inser att bilden blev något suddig, ber om ursäkt för det hehe. Jag tog iallafall en supergod svamplasange! Kändes höstigt i detta typiska höstväder haha.

​Till efterrätt så blev det vit choklad/blåbärsbakelse och te, mums!

Vi satt i några timmar och pratade om livet och kärleken och sedan så skildes vi åt vid Odenplan och jag åkte hemåt. Nu tänkte jag titta lite på youtube, fixa lite tvätt och sedan tänkte jag faktiskt gå och sova då jag är så trött. Natti natti vänner!

Gillar