Middagen igår kväll och sista dagen på årets Kraftsamling idag.

God eftermiddag på er vänner! Nu har jag precis kommit hem och är helt slut kan jag säga! Både i kroppen och i huvudet! Tänkte att jag skulle börja lite från början, med igår kväll. Vi hade en jättetrevlig middag igår som avslutades med dans och fest, dock så åkte jag och Elin hem lite tidigare då vi båda var väldigt trötta efter en heldag med känslor och intryck. Kvällen började med mingel och sedan övergick det till middag. MASSA skratt blev det så jag hade ont i magen på vägen hem haha och så älskade jag maten som serverades igår, getost, lamm, vaniljpannacotta, asså mhmhmh!

Idag var det upp samma tid som igår, 07:30 och så åkte Elin och jag in till hotellet. Jag började min dag med en grymt bra föreläsning om hur hjärnan fungerar, lite enkla träningstips och inspiration!

Sedan chillade jag i hängrummet ända fram till lunch. Läste lite i bibeln, skrattade med vänner och bara hängde helt enkelt. Var sjukt skönt att inte ha så mycket mer inbokat då jag var så trött!

Sedan blev det golunch för att tillslut samla ihop alla och avsluta. Lite utvärderingar om helgen och gruppbilder togs innan det var dags att kramas hej då och tacka för detta år.


Det har verkligen varit en grym helg med Ung cancermedlemmar från hela Sverige och personal. Så mycket inspiration och kraft från alla håll! Framför allt massa kärlek och en viktig påminnelse om att man aldrig är ensam i detta!


Nu ska jag försöka smälta allt, titta på ett avsnitt av Grey´s anatomy och sedan ska jag skriva det sista på tentan och mejla över ett utkast på ett bloggsamarbete som kommer ut nu i oktober. Kram på er och FUCK CANCER!

Gillar

Kommentarer