Lite motig vecka.

Hejsan hoppsan finisar! Fredag och äntligen så börjar denna vecka lida mot sitt slut! Det har varit en jättetuff vecka av många orsaker denna vecka måste jag ändå vara ärlig och säga. Det känns som att jag har brutit ihop fler gånger än vad jag har skrattat. Är inne i en tuff period vad gäller skolan känner jag, jag tvivlar så groteskt mycket på mig själv, blir frustrerad för att jag inte kan prestera som jag vill och känner mig bara så sjukt ensam med alla dessa känslor. I måndag var det tufft, gick och la mig tidigt för att jag bara ville ta en paus från verkligheten, i tisdags så lös solen och det var riktigt vårväder ute, jag satt på balkongen och njöt hela eftermiddagen samtidigt som vi hade en föreläsning om idrottshistoria, blev till och med solbränd i ansiktet haha.


I onsdags tog jag det lugnt, gjorde lite skoluppgifter och hade ett möte senare på kvällen. Igår var det lektioner hela dagen, direkt efter att skolan hade slutat så hade jag ett tufft samtal med min psykolog, om just skolan och mina känslor kring den, ett riktigt tufft samtal var det verkligen kände jag efteråt, var helt slut. Efter att ha vilat i någon timme så var det bara att byta om till profiltischa, lägga på ett leende och delta på ordförandeträffen för att prata pararidning för våra föreningsordförande här i Stockholmdistriktet.


Idag har det varit ytterligare en lite motig dag. Nu har jag precis hoppat ut från duschen, gjort mig en stor kopp skansente och ska försöka släppa lite tankar och titta på Masked singer. Ha en fin kväll hörni!

Gillar