Kräftskiva i Vaxholm.


Hej på er kompisar! Herregud vad denna helg har gått fort alltså och då har jag inte varit jätteupptagen heller jämfört med vad jag brukar vara hehe.


Men tänkte egentligen skriva om igårkväll. Det var äntligen dags för kräftskiva hos mormor och morfar tillsammans med kusiner, eller ja en kusin och en kusinbarns mamma haha, men vi är som kusiner ändå så :). Eftersom vi inte har jättebra kontakt så är det så himla härligt att vi är vuxna nu och kan bestämma själv hur och när vi ska ses så då drog vi ihop en kräftskiva i Vaxholm helt enkelt och vilken kväll vi hade!


Det var flera gånger som jag bar ville trycka på paus och vara i de ögonblicken för alltid då jag njöt så mycket av att vi var samlade och hade det så himla roligt ihop. Det blev massa god mat, vem älskar inte kräftor liksom hehehe och massa prat om allt möjligt. Tiden bara flög iväg och trots att vi inte tänkte bli så jättesena därifrån så hann klockan bli över 20:00 när vi hade kramats och sagt hej då.

Bilen krånglade lite på vägen hem, men det löste sig tillslut och vi hade en riktig härlig bilresa till Väsby med sjukt mycket skratt och knasigheter då vi alla är lika knäppa haha. Jag blev avsläppt i Väsby och sedan åkte jag vidare hemåt, så himla tacksam och glad över att vi fick till detta!


Gillar