Jobb, psykolog och AW.

God kväll på er vänner! Har ni haft en bra dag? Min har verkligen gått i ett och har varit full med känslor lite överallt. Idag var jag tillbaka på jobbet efter den lilla jobbpausen igår, proteser fixade och back on track helt enkelt! Jobbade mellan 8-12 idag, väldigt lugnt, vi var nästan mer personal än barn kändes det som, 20 barn i hela huset, nu är det verkligen nära sommarjour! Efter jobbet så åkte jag direkt till Odenplan för en tid med min psykolog. Det var verkligen jobbigt att prata idag, hade gråten i halsen nästan hela tiden och ville helst bara gå därifrån och gråta ut. Hur mycket hon än tjatar på mig att jag är stark och beundransvärd så kan jag verkligen inte se det, allt känns bara så himla jobbigt!


Efter min psykologtid så åkte jag hem i ilfart, fräschade upp mig, bytte om och kollade på ett avsnitt av criminal minds, sedan åkte jag tillbaka till Odenplan för att möta upp Malin. Det var ett bra tag sedan som vi sågs nu, vi har liksom inte haft tiden för vårt måndagsplugg sedan i påskas typ så vi hade väldigt mycket att prata om, som alltid haha. Vi satte oss på Eatnam och delade på en flaska bubbel och beställde in massa god mat och njöt till fullo! En dag med en AW är en bra dag helt enkelt! Skönt att få åka iväg och göra något kul efter det tunga psykologbesöket.


Nu har jag precis kommit hem, ska alldeles strax gå och sova tror jag så jag är utvilad och förberedd inför imorgon. Hoppas att ni haft en fin torsdag, kram och godnatt!

Gillar