Igår och idag.

God kväll på er vänner, jisses vad tiden sprang iväg här nu under kvällen! Igår kväll fastnade jag framför en serie, så när jag hade gått och lagt mig i sängen så insåg jag att jag inte hade tittat in här, som jag hade tänkt. Men nu så, min vecka började på bästa möjliga sätt. Igår fick jag nämligen åka till skolan igen sedan i November (!!!!!!!!!!!) om det så bara var för en dag så gav det mig lite mer pepp inför höstterminen som jag varit lite orolig för och även nu sista spurten innan sommarlovet. Under tiden som min klass hade ett crossfitpass med en klasskompis så valde jag att hoppa ned i poolen och simma i en timme, det har jag heller inte gjort sedan november, så lyckan vara bara där total haha. Var lite ringrostig och mjölksyran kom redan efter 30 minuter, men jag kämpade på och simmade ungefär 1,2 kilometer innan jag klev upp och bytte om. Sedan åt vi lunch ihop nästan hela klassen och efter lunch så hade vi Organisationsledarskap, en jättebra lektion med vår mentor som vi alltid brukar ha med honom, ännu bättre blev den när vi sågs live också! Åh vad härligt det var att få träffa klassen, skratta och känna på hur livet nästan var normalt bara för en dag. På vägen hem så kändes det nästan lite vemodigt, hade varit så peppad och sett så himla mycket fram emot denna dag så den tog liksom slut alldeles för snabbt haha.


Idag var det tillbaka på teams igen och distanslektioner. Under morgonen hade vi Beteendevetenskap om NPF diagnoser, sedan klasstimme där vi planerade vår kommande klassresa som vi ska göra om typ ett år, jag hade ett kort möte med vår mentor om hösten som gick superbra och under eftermiddagen hade vi skriftlig kommunikation. Nu ikväll har jag haft möte med Parasport Sverige om ett projekt då jag sitter med i referensgruppen, avslutade det mötet med att diskutera om samma sak som jag pratade med min mentor om vid lunch och det löste sig bra där också, hösten kommer bli bra alltså, jag känner det på mig!


När jag hade sagt hej då till dem så ringde jag Sofi, fick ett hedersfullt uppdrag och sedan pratade vi ikapp om allt från sjukhus till Grey´s anatomy haha. Nu sitter jag och tittar på lite YouTube och tänkte snart gå och lägga mig. Två bra dagar helt enkelt! Hoppas eran vecka börjat lika bra som min, kram på er!

Gillar