Helgen ute på landet.

Hej på er vänner! Herregud, alltså jag ber om ursäkt för att jag är så himla dålig på att titta in här nu förtiden. Men jag jobbar och är ute på landet och när jag jobbar orkar jag knappt öppna datorn efter en arbetsdag och på landet så njuter jag för fullt och hinner liksom inte logga in och går och lägger mig sent. Efter min korta arbetsvecka förra veckan så åkte jag direkt till landet efter att jag hade stängt förskolan vid 17:15. Kom ut vid 19:30, jag och mamma åt middag och sedan tog vi ett nattbad vid typ midnatt för att det var så himla varmt!


I lördags var vi ute på en dagsutflykt. Först åkte vi till Kobben, där mamma har spenderat sina somrar som barn och ung. Vi var där förra året också för att titta lite och blev sedan bjudna på fika av de nuvarande ägarna, då lovade vi att rota fram massa bilder från förr och efter lite teknikstrul under vinterhalvåret så bestämde vi oss för att åka dit med bilderna denna sommar istället. Sedan åkte vi till Norra Stavsudda för att käka lunch på deras bryggkrog och sedan hem igen. Vi var borta i några timmar och det var verkligen ett perfekt båtväder!


Resterande av dagen låg vi på bryggan och solade och badade innan vi gick upp för middag.


Igår var det ett konstigt väder måste jag säga, växlande molnighet, varmt och lite regn. Jag satt och läste exakt hela dagen. Boken som jag typ hade läst 10 sidor i under lördagen var slut igår strax innan middag haha. Under kvällen satt mamma och jag och spelade Alfapet då inget bra gick på TV.


Eftersom jag stängde på jobbet även idag så började jag inte förens vid 13:15, så jag passade på att sova en natt till ute på landet och åkte direkt till jobbet därifrån i förmiddags, hann till och med hem en snabbis innan jag åkte vidare till jobbet! Härlig start på jobbveckan ändå, att få åka båt en bit hihi.


Nu ska jag titta på serier och sedan hoppa in i duschen, kram på er!

Gillar