Heldag inne i stan.

Hej på er vänner! Ledsen för supersent blogginlägg, men jag har verkligen haft fullt upp hela dagen! Somnade vid 00:30 igår och vaknade vid 7 imorse och kunde inte somna om, trots att jag var trött. Men jag låg kvar i sängen i två timmar och kollade på massa musikal-klipp på youtube (ja, är inne i en musikalnördighet igen hehe). Gick upp, åt frukost, duschade, kollade lite Law & order och sedan vid 12:30 åkte jag in mot stan för att möta upp Fillan. Vi hamnade på Non solo bar vid Sankt Eriksplan och åt lunch där i någon timme. Jag åt en jättegod räksallad!


När vi var mätta och belåtna så tog vi tunnelbanan en bit till Drottninggatan, gick lite ärenden längst vägen och sen skildes vi åt vid tunnelbanan, jag åkte vidare mot gamla stan för att möta upp en kollega för lite bubbel och middag. Som vanligt så går tiden alltid fort med henne, några vänner mötte upp oss där vi satt och vid 22:30 ungefär skildes vi åt och åkte hemåt. En väldigt lyckad kväll måste jag säga med massa skratt som alltid när vi ses, ibland räcker det med att vi tittar på varandra och vi skrattar så tårarna rinner haha.


Nu har jag kommit hem, borstat tänderna, tagit av proteserna (äntligen!!) och när jag publicerat detta är det dags att sussa, är heeeelt slut men tacksam över denna dag! Kram på er!

Gillar